Jos olisin voinut, olisin nauttinut päivästä lumisessa säässä ulkoillen ja palannut kera punaisten poskien sisälle nauttimaan jotain ihanaa keittoa. Lumesta ei kuitenkaan ole enää tietoa ja päivä on ollut todella harmaa ja synkkä. Talvi eteläisessä Suomessa kesti ehkä noin kolme päivää, tai jopa viikon. Olisin mielelläni nauttinut säästä, joka tähän aikaan vuodessa mielestäni kuuluisi olla.

Harmaana päivänä olen jo haaveillut kesästä ja kaivanut puutarhalehdet sekä vaahtokarkit esille. Kera vaaleanpunaisen tunnelman, olen hautautunut vaaleanpunaisiin haaveisiin. Haaveissa olen matkannut oman pihan kesäisiin kuviin ja tunnelmiin.

 

Kauniita ovat kesän muistot.

Kesäinen pioni.

Kaunis ja herkkä akileija heinäkuussa.

Ruusujen tuoksua.

Syysleimu kurkottelee kohti taivasta.

Hortensia elokuussa.

Syvänpunaista hortensian vieressä.

Valkoiset liljat ovat aina kauniita.

Seuraavaa kesää ja kukkaloistoa odotellessa.