Kesän marjasato on jo taaksejäänyttä, mutta marjat maistuvat läpi vuoden. Aurinkoisena syyspäivänä kesän maut ovat ihan parhautta. Raikkaat marjat ja rahka ovat mielettömän hyvä yhdistelmä, kokeile vaikka =)

 

Rahkan valmistusohje: 

2 dl vaniljakastiketta

200 g vadelma tuorejuustoa

200g maustettua Kuningatar rahkaa

2 tl vaniljasokeria

100 g kaurakeksejä

vadelmia, mansikoita, mustikoita

 

Valmistusohje:

Vaahdota vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon vadelmatuorejuusto ja maustettu kuningatar rahka. Mausta vaniljasokerilla.

Murustele keksit pieneksi esim. kaulimen avulla.

Nostele lasikulhoon tai lasiin vuorotellen valmista rahkaa, keksimuruja ja marjoja.

 

 

PS. Tämä täyte soveltuu erinomaisesti myös täytekakkuihin, kurkista ohje Kuningatartäytekakku.